- Úvod
- PŘÍPRAVKY NA VÍNO
- Ostatní přípravky
- Kyselina citronová 25 kg
Kyselina citronová 25 kg

- Kompletní specifikace
- Kyselina citronová 25 kgSkladem 1967.2 kg50 Kč41,32 Kč bez DPH
Kyselina citronová se běžně používá v potravinách jako regulátor kyselosti a současně jako složka prodlužující trvanlivost výrobků.
Použití: Kyselina citronová má mnoho využití. V potravinách je to především díky schopnosti regulovat jejich kyselost a zásaditost. Taktéž zabraňuje růstu bakterií, kvasinek a plísní, proto se používá i jako konzervant. V tucích a olejích zabraňuje žluknutí a nežádoucí změny barvy a působí zde jako antioxidant. Nalezneme ji hlavně v nealkoholických nápojích, džusech, víně, tucích, instantních nápojích, v marmeládě, kandovaném a mraženém ovoci, mražených mléčných výrobcích, v sýrových pomazánkách, majonéze, v salátovém dresingu a mnoha dalších potravinách. Kyselinu citronovou nalezneme také v kosmetice, farmaceutických výrobcích a v chemické výrobě.
Balení: 25 kg
PRODEJ POUZE CELÉHO BALENÍ 25 KG A JEHO NÁSOBKŮ